Hatice Gelener Ilk Ogretim Okulu
Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...

Join the forum, it's quick and easy

Hatice Gelener Ilk Ogretim Okulu
Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...
Hatice Gelener Ilk Ogretim Okulu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşağa gitmek
Arif TAS
Arif TAS
Kral Üye
Kral Üye
Erkek
Mesaj Sayısı : 506
Yaş : 28
Nerden : ŞANLIURFA
Okul-Sınıf : Hatice Gelener - 8/B
Kişisel İleti : Bu Site Bağımlılık Yapar ...! : )
Rep : 1
Tecrübe : 56258
Kayıt tarihi : 04/12/08
https://haticegelener.yetkinforum.com

Acılı Adana Empty Acılı Adana

Ptsi Ocak 19, 2009 1:29 pm
Acılı Adana 2653


malzemeler:

yarim kilo orta yagli kiyma
1 yemek kasigi pul biber(isterseniz daha az olabilir
bir tatli kasigi kimyon
yarim demet maydanoz ince kiyilmis
1 orta boy kuru sogan elde yada tahtada dograyin kucuk kucuk
bir yemek kasigi biber yada normal salca
iki yemek kasigi siviyag
bir yumurta
bir avuc bayat ekmek ici ufalanmi
tuz
malzemelerin hepsini guzelce karisitirin ve 10 dakika kadar dinlendir daha sonra tahta sislere gecirip yassilastir firin kagidi serilmis tepsiye diz 200 derecede kizarana kadar pisir dilerseniz kebabiniz piserken yanina bir kac domates ve biber koyun servis aninda tabagin yanina eklersiniz
servis onerisi: iki orta boy kuru sgan ince ince dilimlenir sumak ,nane ,sivi yag ve limon ilave edilerek ele iyice ovulur servis ederken bir miktar tuz atilir
AFIYET OLSUN
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz