Hatice Gelener Ilk Ogretim Okulu
Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...

Acılı Adana

Aşağa gitmek

Acılı Adana

Mesaj tarafından Arif TAS Bir Ptsi Ocak 19, 2009 1:29 pm




malzemeler:

yarim kilo orta yagli kiyma
1 yemek kasigi pul biber(isterseniz daha az olabilir
bir tatli kasigi kimyon
yarim demet maydanoz ince kiyilmis
1 orta boy kuru sogan elde yada tahtada dograyin kucuk kucuk
bir yemek kasigi biber yada normal salca
iki yemek kasigi siviyag
bir yumurta
bir avuc bayat ekmek ici ufalanmi
tuz
malzemelerin hepsini guzelce karisitirin ve 10 dakika kadar dinlendir daha sonra tahta sislere gecirip yassilastir firin kagidi serilmis tepsiye diz 200 derecede kizarana kadar pisir dilerseniz kebabiniz piserken yanina bir kac domates ve biber koyun servis aninda tabagin yanina eklersiniz
servis onerisi: iki orta boy kuru sgan ince ince dilimlenir sumak ,nane ,sivi yag ve limon ilave edilerek ele iyice ovulur servis ederken bir miktar tuz atilir
AFIYET OLSUN
avatar
Arif TAS
Kral Üye
Kral Üye

Erkek
Mesaj Sayısı : 506
Yaş : 22
Nerden : ŞANLIURFA
Okul-Sınıf : Hatice Gelener - 8/B
Kişisel İleti : Bu Site Bağımlılık Yapar ...! : )
Rep : 1
Tecrübe : 36368
Kayıt tarihi : 04/12/08

Kullanıcı profilini gör http://haticegelener.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz