Hatice Gelener Ilk Ogretim Okulu
Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...

Lebeni Çorbası

Aşağa gitmek

Lebeni Çorbası

Mesaj tarafından мєнмєтУєѕiĿ Bir Çarş. Ara. 31, 2008 9:04 pm



MALZEMELER
2 su bardağı aşurelik buğday
1 kilo yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
Su

HAZIRLANIŞI
Aşurelik buğdayı ayıklayıp yıkayın ve düdüklü tencereye koyup buğdayların üstüne buğdayların iki katı kadar bol su ekleyin. Düdüklü tencerede buğdayları yaklaşık 20 dakika kadar pişirin. Buğdaylar iyice pişince derin bir kabın içinde yoğurdu çırpın ve pişmiş olan buğdayları ve tuzu yoğurda ekleyip iyice karıştırın ve soğuyana kadar bekletin. Hazırladığınız lebeni çorbasın servis yaparken biraz buz ve suyla sulandırıp servis yapın.
Hepinize afiyet olsun.
avatar
мєнмєтУєѕiĿ
PaTRoN
PaTRoN

Erkek
Mesaj Sayısı : 341
Yaş : 24
Nerden : Okyanus
Okul-Sınıf : Akabe Toki Lisesi
Kişisel İleti : Sailor
Rep : 0
Tecrübe : 2147519427
Kayıt tarihi : 02/12/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz